La multi ani, scoala draga!

           Școala Gimnazială Nr.8 Piatra Neamț îmbracă zilele acestea haine de sărbătoare, omagiind aniversarea a 40 ani de la înființare, prilej de trăiri intense, bucurii și bilanț în amintirea unui trecut în care s-au zămislit idei, rezultate, s-au sudat sentimente, a unui prezent continuu și plin de viață și cu speranța unui viitor  din care să nu lipsească profesionalismul, seriozitatea și implicarea.

            Pentru toți cei care muncesc cu dăruire în această cochetă, elegantă și minunată școală, elevi, personal didactic, didactic auxiliar și nedidactic, pentru partenerii noștri educaționali, Școala Gimnazială Nr.8 Piatra Neamț este școala unde valorile morale au la bază respectul, acceptarea și încrederea.

            Este școala unde munca este convertită în educație, unde rezultatele sunt cele care dau măsura noastră, a faptelor noastre și în care implicarea în diverse parteneriate, programe și proiecte aduce plusvaloare în unitate și clădește zi de zi.

            La ceas aniversar, aduc un respectuos omagiu tuturor dascălilor frumoși sufletește care au slujit și slujesc în această instituție, elevilor dragi, părinților, partenerilor și comunității locale care au sprijinit școala în demersurile sale!

            Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea câștigată și pentru că îmi oferiți posibilitatea de 37 ani de a vă fi aproape într-o școală unde prezentul și viitorul ne aparțin în egală măsură!

            Vă doresc un mâine prietenos, clădit cu temeinicie pe un astăzi plin de învățătură, seriozitate și profesionalism și în care viitorul să reflecte în „Oglinda Școlii Gimnaziale Nr.8 Piatra Neamț” elanul creator, reușita și succesul!

            „La mulți ani!”

            Cu prietenie, drag și respect,

                        Director,
                        prof. Teodora SIMIONEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Post