Bookmaker 2017

Activitatea „Bookmaker” , dedicata Zilei Internationale a Bibliotecarilor, este menita sa puna in evidenta dorinta copiilor de a descoperi mai multe informatii despre lumea cartilor cat si dezvoltarea creativitatii acestora prin realizarea unor semne de carte cu simboluri/cuvinte in limba engleza si romana.

Profesorii coordonatori au fost Chelaru Elena, Andronache Elena Simona si Simionescu Elena. La activitate au participat elevii claselor a V-a A, a VI-a A, a VII-a care au prezentat numeroase carti precum: Pinochio, Hansel si Gretel, Little Red Riding Hood, Moby Dick (Herman Melville), The Maze Runner, Tom Sawyer (Mark Twain), The Witches War (Sibeal Paunder), Harry Potter (J.K. Rowling), Ucenicul Vraciului (Joseph Delaney), Minunea (R.J. Palacio), Supa de pui pentru suflet (Jack Canfield; Mark V. Hansen) etc.

Activitatea a avut loc in laboratorul de informatica al scolii si feed-back-ul a incercat intarirea cunostintelor de cultura si civilatie engleza si romana, exersarea comunicarii orale in limbile engleza si romana, evidentierea interdisciplinaritatii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Post