Deschiderea anului scolar 2018-2019

STIMAȚI INVITAȚI,
DRAGI COLEGI,
DRAGI ELEVI, PĂRINȚI, BUNICI,
 
   Debutul toamnei semnifică, printre altele, și început de an școlar, motiv pentru care permiteți-mi să vă urez BINE AȚI VENIT, să aveți un an bun, cu rezultate pe măsura muncii dumneavoastră!
   Ca de fiecare dată, începutul de an școlar ne surprinde cu emoții, cuvintele nu reușesc să dezvăluie frământările!
   Fie ca anul care tocmai a început să ofere răspunsul așteptat de fiecare dintre noi: elevi, cadre didactice, părinți.

   Fie ca anul care tocmai a început să transforme școala în Familia Școlii Gimnaziale Nr.8 Piatra Neamț – locul unde venim și plecăm cu plăcere și încărcați de sentimente nobile, Școala 8 să devină expresia armoniei perfecte dintre elevi-profesori-părinți, voința de a zidi și dărui în timp.

   Dragi colegi, vă doresc ca munca să vă fie încununată de rezultatele învățăceilor, rezultate care să mențină ștacheta Școlii 8 între școlile cu renume din județ.
   Elevilor rezultate frumoase, pe măsura muncii lor la clase, la olimpiade și concursuri !
   Vă dorim și dumneavoastră, stimați părinți, putere de muncă și sănătate, pentru a ne bucura, în final, de roadele copiilor noștri!

One thought on “Deschiderea anului scolar 2018-2019”

  1. Succes in noul an scolar pt toți copii si elevii si eu in primul rand le mulțumesc foștilor profesori profesoare că au fost alaturi de mine in 8 ani de școală le voi fi recunoscătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Post

Bookmaker 2017Bookmaker 2017

Activitatea „Bookmaker” , dedicata Zilei Internationale a Bibliotecarilor, este menita sa puna in evidenta dorinta copiilor de a descoperi mai multe informatii despre lumea cartilor cat si dezvoltarea creativitatii acestora