Promovarea bibliotecii: pliantul, afișul, semnul de carte

Proiectul îşi propune să atragă elevii către lectură, către biblioteca şcolară şi să stimuleze creativitatea şi lucrul în echipă prin activităţi cultural-metodice desfăşurate în bibliotecă şcolare şi în şcoli. Au fost implicaţi elevi, bibliotecari şcolari, profesori de limba română, engleză, informaticianul şcolii.

Echipa de cadre didactice de la CCD Neamţ a prezentat un istoric al pliantului şi al afişului în format PPT şi a împărţit copiilor semne de carte. Elevii selectaţi de la clasele V-VIII au organizat o expoziţie de afişe , semne de carte, citate despre carte pe care au prezentat-o la laboratorul de informatică. A urmat un concurs interactiv cu tema Afişul, articolul, pliantul, semnul de cartela care au participat copii de la toate clasele de gimnaziu, pe echipe.

One thought on “Promovarea bibliotecii: pliantul, afișul, semnul de carte”

  1. cat s-a schimbat scoala in ultimii 13 ani…si ma bucur sa mai vad chipul unor profesori care inca mai progreseaza, mai imbatraniti dar cu aceiasi privire. bravo scoala 8 (27) am fost generatia care a terminat in 2003!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Post

Micul creștinMicul creștin

,,Micul crestin – proiect desfasurat in parteneriat cu biserica Sf. Nicolae din Piatra Neamt si coordonat de prof. preot Lascu Andrei. Parintele a continuat actiunile sale de atragere a elevilor catre