Grădinița cu P.P. Nr.5

Grădinița cu P.P. Nr.5 Piatra Neamț funcționează în cartierul Dărmănești, strada 1 Decembrie 1918 Nr.34 cu un efectiv de 187 copii, cuprinși în 7 grupe. A fost înființată în octombrie 1975, deschizându-și porțile pentru micii învățăcei sub denumirea Grădinița cu P.P. Nr.5 cuplată cu creșa.

La înființare grădinița cuprindea pe lângă cele 7 grupe de preșcolari și 4 grupe de antepreșcolari, urmând ca din 1990 să rămână doar cu grupele pentru învățământul preșcolar.

De-a lungul timpului grădinița a fost condusă de doamne inimoase care au pus suflet și pasiune în tot ceea ce au întreprins. Cu respect amintim contribuția doamnelor ed. Stângu Adela, Onofrei Nadia, Tătaru Nina.

Din anul 2006 grădinița devine structură a Școlii Gimnaziale Nr.8 Piatra Neamț având ca educatoare coordonatoare doamnele Tătaru Nina, Vlad Raveica și Gheorghiu Gina – și directori domnul Tatu Stan și doamna Simionel Teodora.

În prezent ne mândrim cu un spațiu educațional modern, cu o bază materială substanțială și de resurse umane specializate/calificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Post