Programul OlimpiadeleK

Școala noastră a fost implicată în Programul OlimpiadeleK, un program de responsabilitate socială sponsorizat de către Kaufland România și implementat în parteneriat cu Școala de Valori și Ministerul Educației și Cercetării. OlimpiadeleK a avut forma unei competiții la nivel național la care au participat toate instituțiile de învățământ public din România – grădinițe, școli primare și gimnaziale, licee.

Printre unitățile câștigatoare s-a numărat și  școala noastră, ai căror dascăli și elevi au format o adevărată echipă și au desfășurat împreună cât mai multe activități educaționale extracuriculare înscrise pe platforma competiției www.olimpiadelek.ro.

Mulțumim tuturor celor implicați – copii, părinți, cadre didactice și în special partenerilor Kaufland și sponsorului Asociația Școala de Valori.

Olimpiadele Kaufland PNG

                  ScoalaDeValori PNG                                                     Kaufland PNG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Post

Proiecte eTwinningProiecte eTwinning

Proiectul eTwinning Wave of Goodness a adus entuziasm în sufletele elevilor dar şi ale cadrelor didactice, promovând bunătatea, înţelegerea, spiritul altruist, empatia şi întrajutorarea.  Au fost realizate monograme, pictograme şi desene